Thursday, November 17, 2011

MINTA NASIHAT : Kena tipu dengan kedai henpon Jalan Raja Laut



LTF TELECOMUNICATION

SERIOUS BUYER CAN CALL MR.LAI 0162207082 OR WALKIN MY SHOP:86 JALAN RAJA LAUT 50350 KUALA LUMPUR

(NEARBY WISMA SIME DARBY,INFRONT OF PUTERI PARK HOTEL,PASAR MALAM BUNDLE CHOWKIT…DIGI SINGHBOARD) 

--

saya baru beli hp semalam sebab tgk iklan kat Mudah.my http://www.mudah.my/Blackberry+storm+9500+only+rm+360-6861669.htm dan sudah ada problem...saya baru jumpa page ni 
yang mengatakan kedai tu PENIPU..!! huhu nak merasa kai BB akhirnya Merana...kedai ni memang berckap manis2..sebenarnya HP yg dijual adalah 'RECON' tapi mereka mengatakan yang HP tu
New Set...saya Beli 2 Set semalam...saya memang bodoh bab2 HP ni...orang tu cakap macm ni,macm tu..saya pun cayala...tadi baru g kedai HP..org tu cek..dia ckp HP saya bukn baru..but RECON..
Apa Tindakan yang sepatutnya saya lakukan...kalu boleh saya nk dia pulangkan duit saya semula..dapat la saya simpan lagi dan beli yang ORI walaupun mahal sikit...huhu

saya memerlukan pendapat/cadangan warga sim....Bantula saya~

5 comments:

Acher Md Som said...

g Tribunal Tuntutan Pengguna. Buka kes rm5 je.

Life Learner said...

pegi tuntuntan tribunal...saya pernah terkena seperti anda 2 thn lepas..kes hp jugak..masa tu saya beli hp sony ericson yg mana kedai tu ckp itu adalah hp br ori..ntah cmne, esok nya saya rasa tak sedap hati n try check kt kedai lain..br la sy tau yg sy dah terkena..bila buka kes kt tribunal, sy menang n kedai kena pulangkan balik separuh duit sy..kira ok la tu..kdg2 kita kena ajar peniaga cmni..jgn bg muka..

pukimaq said...

Jangan bagi muka pada orang yang tak suka beri bontot sebab homo cun ni suka bontot.

Muhammad said...

Telah 3 tahun Aleacorp.com di persada. Dengan Projek ANT anda mampu untuk menjana RM178k dalam 10 bulan. Jom kumpul duit raya sekarang. Layari : http://cinta.my/UtkAQ

realman said...

Nak promosi tempat lainlah woi,bongok punya org